(video) Carambol în Pitești! O persoană este rănită

Update


Potrivit primelor cercetări, un șofer de 53 de ani, din Pitești, care se deplasa pe strada Egalității, pe sensul de mers către strada Craiovei, nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers și a intrat în autoturismul din fața sa, condus regulamentar de un tânăr de 28 de ani, din Pitești. În mașină se afla și o femeie de 51 de ani.

În urma impactului, a doua mașină a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 39 de ani, din Ploiești, Prahova, care se pregătea să vireze la dreapta.

Femeia de 51 de ani a fost rănită, fiind transportată la spital cu diagnosticul preliminar de contuzie hemitorace drept.

A fost întocmit dosar penal, iar oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.


 

Un carambol a avut loc, în această dimineață, în zona Liceului Zinca Golescu din Pitești. Trei autoturisme au fost implicate, incidentul producându-se din cauza nepăstrării distanței regulamentare în trafic.

Autoturismele au fost ușor avariate, însă în urma impactului, un pasager, care se afla într-unul dintre autoturisme, a fost rănit.

În zonă se află polițiștii Biroului Rutier Pitești efectuarea cercetărilor și pentru dirijarea traficului în vederea eliberării părții carosabile.

De asemenea, o ambulanță este la fața locului.