(video) Câmpulungul împânzit de mascați! Sancțiuni în valoare de 10.000 de lei

UPDATE, 23 februarie:

50 de polițiști din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, Serviciului Rutier, Serviciului Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Poliţiilor Municipiilor Piteşti şi Curtea de Argeş, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale și Serviciului Criminalistic, au acționat, noaptea trecută, pe raza municipiului Câmpulung, pentru creşterea gradului de siguranţă, prevenirea şi combaterea faptelor contra patrimoniului şi contra persoanei, a comerţului illicit, a faptelor antisociale şi a abaterilor la regimul rutier.


Au fost aplicate 24 de sancțiuni în valoare de 10.000 de lei. Au fost legitimate 250 de persoane și verificate aproape 140 de autovehicule. ”23 de contravenții au fost aplicate ca urmare a încălcării regimului rutier, fiind reţinut 1 permis de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.”, susțin polițiștii.
Verificări s-au efectuat și în zona sau în incinta sălilor de jocuri de noroc și a localurilor publice de pe raza municipiului Câmpulung.

”Acţiunea a avut drept scop asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, descurajarea faptelor de natură penală sau contravenţională, precum şi identificarea şi tragerea la raspundere a celor care, prin conduita lor, încalcă prevederile legale.”, este menționat în comunicatul emis de IPJ Argeș.

 

Acțiune de amploare la Câmpulung.


50 de polițiști din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, Serviciului Rutier, Serviciului Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Poliţiilor Municipiilor Piteşti şi Curtea de Argeş, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale și Serviciului Criminalistic, vor acționa, în această noapte, în municipiul Câmpulung.
Scopul principal este asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, descurajarea faptelor de natură penală sau contravenţională, precum şi identificarea şi tragerea la raspundere a celor care, prin conduita lor, încalcă prevederile legale.


Revenim