(VIDEO) Camion cu lemne, fără documente, depistat de polițiști


În ziua de 27 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au acţionat, în localitatea Albeștii de Muscel, pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au depistat un bărbat de 27 de ani, din Berevoești, care transporta, cu un ansamblu auto format din autocamion și remorcă, cantitatea totală de 37,79 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență și transport.

CITEȘTE ȘI...

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 46/2008 – Codul Silvic, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Aninoasa.

De asemenea, ansamblul auto, folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor.

CITEȘTE ȘI... (VIDEO) Urlete și nervi întinși la Ședința Consiliul Local Pitești!

La scurt timp după depistare, mama celui în cauză, o femeie de 50 de ani, s-a prezentat la locul unde acesta fusese oprit, prezentând două avize, despre care există indicii că au fost eliberate ulterior depistării, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

CITEȘTE ȘI... Trei ani de închisoare pentru o piteșteancă! A ascuns droguri în stomac și zona intimă!

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.