VIDEO! BĂTAIE ÎNTR-UN AUTOBUZ DIN PITEȘTI! O convorbire telefonică a iscat scandalul

VIDEO! BĂTAIE ÎNTR-UN AUTOBUZ DIN PITEȘTI! O convorbire telefonică a iscat cearta

De la o vreme, călătorii din autobuzele Publitrans din Pitești par a nu avea liniște. După ce în urmă cu câteva zile, un bărbat care nu avea bilet s-a luat la bătaie cu un controlor, o altă situație de o violență verbală și fizică ieșită din comun a avut loc în autobuzul 7B, acum câteva zile.
O femeie, care vorbea mult prea tare la telefon, a deranjat ceilalți călători din autobuz. La un moment dat, o bătrână a îndrăznit să îi atragă atenția femeii, iar în acel moment a început scandalul. După cum se poate observa în video de la fața locului, protagonistele încep să își adreseze cuvinte jignitoare, iar ceilalți călători, deranjați de femeia care vorbea mult prea tare la telefon, o apostrofează și ei. Situația iese de sub control în momentul în care un tânăr intervine mult prea brutal în scandal și o înjură pe femeie, care la rândul ei protestează în același mod. Nu durează mult și cei doi se iau la îmbrânceli. Mai mult decât atât, femeia îl lovește cu piciorul pe tânărul din autobuz.


Așadar, atenție la tonalitatea pe care o folosiți atunci când aveți o conversație telefonică într-un mijloc de transport în comun! Puteți porni o adevărată tornadă în jurul dumneavoastră!