Reținut după ce a lovit un bărbat cu sticla în cap! S-a întâmplat într-un bar din Mioveni (video)

Update 24 iunie

Tânărul care a lovit cu sticla în cap un bărbat din Mioveni, în timp ce se afla într-un bar din localitate, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Noi detalii au ieșit la iveală. Potrivit anchetatorilor, după ce și-a lovit rivalul cu o sticlă, bătăușul, un tânăr de 33 de ani din Micești,  ar fi spart geamul unei uși pentru a ieși din incinta barului în care se afla. 

Prezenți în bar mai erau încă patru bărbați, printre care și patronul localului. După miezul nopții, când barul s-a închis, aceștia au rămas în continuare să petreacă. De la distracție la scandal a fost un singur pas. Enervat de unul dintre colegii de pahar, tânărul de 33 de ani din Micești, și-a ieșit din minți și l-a lovit cu sticla în cap.

Pentru că ușa era închisă, bărbatul a spart-o și a fugit. Victima a ajuns la spital, iar astăzi, agresorul a fost reținut.

„După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

 

Știre inițială

Camerele de supraveghere dintr-un bar aflat în Mioveni au filmat momentul în care un tânăr ia o sticlă de pe masă şi loveşte cu putere un alt bărbat. Victima a ajuns la spital, însă nu a depus plângere împotriva agresorului.

CITEȘTE ȘI ... Argeș: Urs de 180 de kilograme- împușcat! O altă acțiune va avea loc ...

 

Scenele violente au avut loc în seara de sâmbătă, 15 iunie. După închiderea barului, la una dintre mese au rămas şase bărbaţi, între care şi proprietarul localului. 

La un moment dat, după ce doi dintre ei au început să se certe, unul a luat o sticlă de pe masă şi l-a lovit cu putere în faţă pe celălalt. 

VIDEO AICI


Imediat, ceilalţi au sărit pe atacator ca să-l oprească din lovituri. Chiar şi aşa, a reuşit să-şi mai lovească de câteva ori victima.  

În urma incidentului, tânărul lovit a ajuns la spital, de unde s-a externat la cerere şi s-a dus la un cabinet privat. Medicii spun că victima s-a ales cu o plagă la nas, una la sprânceană şi are corneea afectată.

CITEȘTE ȘI ... Mașini avariate în Pitești! Un copac a fost pus la pământ

 

Deşi a fost contactat de poliţie, tânărul nu a depus până acum plângere împotriva celui care l-a atacat.

În acest caz există însă deschis un dosar penal pentru lovire şi altul pentru distrugere, ambele întocmite în baza reclamaţiei făcute de patronul localului.


Sursa: observator.tv