(video) Autostradă și centru de permanență medicală în comuna Tigveni!

Echipa de campanie a PNL Argeș a fost luni în comuna Tigveni și în localitățile din zonă: Șuici, Sălătrucu, Poienarii de Argeș, Cepari și Ciofrângeni. Candidații PNL Argeș pentru Parlamentul României, Gelu Tofan, Cătălin Ducu și Mădălin Marinescu, au discutat cu cetățenii despre proiectele începute de liberali.

În primul rând, este vorba despre autostrada Pitești-Sibiu, care va contribui la dezvoltarea economică și turistică a zonei de nord a județului. De curând, CNAIR a lansat licitația pentru proiectarea și construcția secțiunii 3 a autostrăzii, de 37,4 kilometri, cuprinsă între Cornetu și Tigveni.

Președintele CAS Argeș, liberalul Cristian Mitrofan, a subliniat realizările guvernării liberale și a confirmat demararea unui proiect extrem de important pentru sănătatatea argeșenilor din zonă. Este vorba despre înființarea unui centru de permanență medicală în comuna Tigveni, cerut de noua conducere liberală a Primăriei. Centrul va înlesni accesul locuitorilor din comuna Tigveni și din localitățile învecinate la servicii medicale de calitate.

 

Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidul National Liberal - Filiala  Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200025