(VIDEO) Au răspuns „prezent” pentru ultima dată - Festivitate de absolvire la Liceul Tehnologic Mioveni

Cu emoții și bucurie 200 de elevi din clasele terminale ale Liceului Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni au participat la ceremonia de absolvire. Aceştia provin din cinci clase liceale și trei cu profil profesional.

Elevii au răspuns „prezent” pentru ultima dată în momentul în care diriginţii au strigat catalogul şi au părăsit băncile şcolii păşind cu emoție, speranţă și bucurie spre o altă etapă a vieţii.

Urmăriți VIDEO

Purdel Loredana este șefa de promotie a acestei unitãti de învãtãmânt. Ea a obținut media generalã 9,55 și a fost îndelung aplaudatã de colegii sãi. Tânãra le-a multumit dascãlilor pentru tot ce stie acum, pentru omul care s-a format pe bãncile acestui liceu.

Radu Alexandra este eleva care a terminat clasa a XI-a A cu media cea mai mare la acestă lunitatea de învățământ și care a primit cheia școlii de la proaspãta absolventã.

La festivitatea de absolvire au participat oficialități locale, județene și centrale, profesori, reprezentați ai ISJ Argeș și a firmelor partenere la care elevii claselor profesionale au făcut practică, părinți, frați sau surori.