(video) ASTĂZI! Partidul Forța Națională s-a lansat în Argeș

Cu puțin timp in urmă, la Ramada, a avut loc conferința de presă dedicată lansării Partidului Forța Națională în Argeș. La eveniment a fost prezentată conducerea județeană a partidului: președintele organizației Argeș – omul de afaceri Andrei Mihai, Lavinia Rizescu, președintele organizației municipale  - Pitești, Sorin Savin - vicepreședinte la nivel județean. Alături de aceștia au fost prezenți reprezentanții partidului la nivel național: europarlamentarul Laurențiu Rebega, președintele partidului – Viorel Popescu, Mihai Pîrvu – vicepreședinte și secretarul partidului, colonelul Mircea Găinușă.

Noul partid își propune să aducă alături: oamenii care au un sentiment patriotic pronunțat, cetățenii care sunt dezamăgiți de modul în care a evoluat societatea românească, de modul în care suntem tratați și în care ne poziționăm în raport cu partenerii externi, oamenii tineri care nu au făcut politică, dar nici nu au avut până acum încredere în celelalte partide de pe scena din România, oameni care cred în protejarea și valorificarea de către români a patrimoniului național, argeșeni care se mai raportează încă la morala creștină, la valorile tradiționale românești și la familia tradițională ca epicentru al societății.

"Piteștiul a fost primul pas în demersul de organizare la nivelul județului Argeș, având ca orizont de așteptare sfârșitul acestui an pentru formarea de organizații în toate localitățile județului. La sfârșitul lunii iunie ne propunem să avem zona urbană acoperită.Obiectivul nostru este să facem cunoscut mesajul Partidului Forța Națională, să aducem alături de noi, ca membri sau ca votanți, un număr cât mai mare de argeșeni." ne-a declarat Andrei Mihai - președintele Partidului Forța Națională, filiala Argeș.

La finalul conferinței de presă, președintelui Andrei Mihai i-a fost inmânat steagul partidului, de către conducerea de la centru.

 

 

La rândul său, Laurențiu Rebega a declarat: ”Ne dorim ca acest partid să pătrundă în toate județele”. 

Partidul Forța Națională reprezintă o tânără formațiune politică patriotică, moderată, de orientare național-creștină, care adună forțele patriotice din România în scopul apărării și promovării valorilor naționale, a suveranității României, a economiei naționale și a drepturilor și libertăților fiecărui român.

Reamintim că Partidul Forţa Naţională este afiliat pe plan european la grupul ENF (Europa Naţiunilor şi a Libertăţilor) din Parlamentul European, condus de eurodeputatul Marine Le Pen. Aceasta a fost prezent la o conferinţă organizată de europarlamentarul Laurenţiu Rebega la Sinaia, prilej cu care l-a asigurat pe demnitar de toată susţinerea sa.