(video) Articolul de curățenie care a înnebunit mamele de pe internet!

Cu toții știm cât este de greu să păstrezi podelele intacte, mai ales când ai copii mici, care nu țin cont de eforturile adulților pentru a menține casa curată. Se pare că soluția la această problemă a fost descoperită de o serie de mămici de pe internet, care au găsit un produs de curățenie minune: papuci mop.

 

O mamă a postat o fotografie cu papucii mop pe un grup de curățenie, de pe Facebook, lăudându-se cât de bine funcționează aceste produse minune, care costă doar 5 dolari.

"Câțiva pasi rapizi pe podea și puteți elimina urmele încapăţânate. În plus, pot curăța plintele fără dureri de spate", a spus ea.

Acești papuci tip mop vin într-o mărime universală și au o bandă elastică, care îi menține strânși pe picior, în timp ce ștergeți podeaua cu ei.

Postarea femeii a primit sute de comentarii de la femei entuziaste, care au lăudat produsul, menționând că și bărbații au fost încântați de articolul de curățenie și au început să-l folosească.


"Sunt cei mai buni, chiar și partenerul meu vrea să îi poarte", a spus una dintre femei, în timp ce altele au întrebat dacă papucii sunt rezistenți la apă.

Deși întrebarea a rămas fără răspuns, majoritate femeilor au declarat că papucii mop sunt perfecți pentru a șterge petele încăpățânate de pe podea, după ce aceasta a fost spălată în prealabil cu mopul.

Sursa: digi-life.tv