(Video) Arges - Revoltă împotriva carantinării

Revoltă împotriva deciziei de carantinare astăzi în judetul Argeș. Locuitorii din doua comune sunt supărați că viața le e dată peste cap.

Așa s-au manifestat astăzi localnicii din Dârmănești, dar și cei din Bălilești, cele două comune din judetul Argeș care au intrat deja în carantină. 

Seara trecută, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ca cele două localități să intre în carantină din cauza numărului mare de infectați.

Emanuel Soare, prefect de Arges: ,,Primarii contestă veridicitatea motivelor care au stat la baza închidere localităților.

Emilian Ciolan, primarul comunei Dârmănești, zice că este o decizie politică, faptul că alte localități cu primari PNL care au foarte mulți infectați nu au fost închise și a lui, că e PSD, a fost închisă și mai adaugă faptul că prefectul a greșit.

Localnicii sunt supărați de faptul că au fost anunțați că se va intra în carantină la ora 19 și de fapt drumurile au fost blocate de la 4 noaptea.

Revolta oamenilor a fost însă calmată de polițiștii și jandarmii prezenți la intrările în localitatile Dârmănești și Bălilești. 

Pentru că hotărârea trebuie respectată, timp de două săptămâni de acolo nu se va intra și nu se va ieși decât pentru motive serioase și cu documente.