VIDEO. Argeșeanul Mazarache - omul meciului pentru Craiova în liga 1!

VIDEO. Argeșeanul Mazarache a fost omul meciului pentru Craiova! Simon Mazarache, fostul jucător al echipei Mușcelul Câmpulung a marcat golul victoriei pentru CSU Craiova împotriva celor de la ASA Tîrgu Mureș!

Crescut la Centrul de copii și juniori al formației Sporting Pitești, a evoluat la formațiile Dinamo II, ACS Berceni, Viitorul Axintele, iar în campionatul 2014-2015 a contribuit la promovarea celor de la Muscelul Câmpulung, fiind golgheterul echipei cu 14 reușite. A sosit la Universitatea în această vară și a debutat deja în tricoul alb-albastru, evoluând în finalul partidei din Ștefan cel Mare, cu Dinamo. Este unul dintre pariurile băncii tehnice, antrenorii apreciind că explozia sa și simțul golului îl pot face unul dintre atacanții de temut din Liga 1.

Intrat în teren în repriza secund, acesta a fost omul victoriei de aseara a Craiovei contra ASA. O acțiune pornită de Ivan, cu un slalom printre adversari, continuată de Rocha cu o centrare perfectă este finalizată sec de Măzărache din trei metri pentru 2-1.