(VIDEO) Primarul din Negrași- prins de jandarmi la o petrecere clandestină!

UPDATE, 2 februarie:

S-a strigat darul de botez, în acest sfârșit de săptămână, cu o amendă de 14.500 de lei. Petrecerea de la Negrași, oprită de jandarmii argeșeni, era organizată de nepotul primarului din localitate. 
În incinta restaurantului, ca invitat, se afla și edilul comunei Negrași, Constantin Alexandru.
 

----------------------------------------------------------------

 

Și în acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni alături de polițiști au continuat seria acțiunilor de verificare a măsurilor sanitare pe raza județului Argeș, în urma cărora au fost aplicate peste 60 de sancțiuni contravenționale, suma acestora depășind 26.000 de lei.

Jandarmii care efectuau verificări privind respectarea regulilor sanitare impuse pentru această perioadă au depistat, pe raza comunei Negrași, o societate comercială cu domeniul de activitate restaurant, în interiorul căreia avea loc o petrecere privată(botez), la care participau aproximativ 20 de persoane. 

În urma celor constatate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 14.500 de lei, organizatorii botezului fiind sancționați cu câte 3000 de lei fiecare.

De reamintit faptul că, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 3/2021 se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.