(video) Anca Baciu, cea mai tânără primăriță, a depus jurământul!

O tanara, în vârstă de 24 de ani, a câştigat alegerile pentru funcţia de primar în comuna argeseana Corbi. Ea este fiica primarului de pana acum si a devenit cea mai tânără primăriţă din istoria judeţului Arges. Vrea sa continue proiectele tatalui si sa vina si cu altele noi.

Anca-Alina Baciu a obţinut peste 42% din voturi, conform rezultatelor centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă, de doua ori mai mult decat urmatorul clasat. Ea este fiica primarului de pana acum, Virgil Baciu, care a candidat la aceste alegeri pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, cursă pe care a pierdut-o. 


Anca Alina Baciu şi-a luat licenţa în Business şi Turism la ASE Bucureşti în 2018, iar anul acesta masterul în Management Turistic şi Comerţ. 


La începutul săptămânii, tânăra a depus jurământul.

„Am încrederea că vom face lucruri bune în această comună. Va trebui să fim o echipă, indiferent de culoarea politică, să lăsăm orgoliile la o parte şi să facem împreună lucrurile ce trebuie făcute. Este cel mai emoţionant moment din viaţa mea. Sunt sigură că mă voi înţelege cu echipa pe care o am”.