(video) Anca-Alina Baciu, cea mai tânără primăriță

O tanara, în vârstă de 24 de ani, a câştigat alegerile pentru funcţia de primar în comuna argeseana Corbi. Ea este fiica primarului de pana acum si a devenit cea mai tânără primăriţă din istoria judeţului Arges. Vrea sa continue proiectele tatalui si sa vina si cu altele noi.

Anca-Alina Baciu a obţinut peste 42% din voturi, conform rezultatelor centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă, de doua ori mai mult decat urmatorul clasat. Ea este fiica primarului de pana acum, Virgil Baciu, care a candidat la aceste alegeri pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, cursă pe care a pierdut-o. Anca Alina Baciu şi-a luat licenţa în Business şi Turism la ASE Bucureşti în 2018, iar anul acesta masterul în Management Turistic şi Comerţ. 

Tanara vrea ca de acum sa nu mai fie cunoscuta ca fata primarului si in scurt timp in comuna sa se spuna despre parintele sau ca este tatal primaritei. Virgil Baciu a condus comuna Corbi timp de opt ani, transformand-o intr-una model la nivel national.