(video) Apelul la 112 al tinerei care a spus că este răpită, în Olt, a fost o farsă

UPDATE, 15 octombrie:

La aproape 6 ore de la apelul care a pus în alertă polițiștii din mai multe județe, anchetatorii au reușit să o identifice pe tânăra care a sunat la 112. Ea a fost depistată pe raza județului Ilfov și a spus polițiștilor că a făcut o glumă. A susținut că a sunat la 112 pentru a-și speria iubitul, care conducea cu viteză.

Atât tânăra, care are 34 de ani, cât și iubitul ei de 32 de ani urmează să dea socoteală pentru tot ce s-a întâmplat. Inițial s-a luat în calcul ca ei să fie audiați marți la Balș, acolo unde, după apelul la 112, s-a deschis un dosar pentru lipsire de libertate. Ulterior a fost abandonată această variantă, pentru că cei doi au dat declarații în București.


De la ce a pornit farsa
Tânăra este patroana unei firme și era în mașină cu iubitul ei. Cei doi locuiesc în Afumați, județul Ilfov. Pe drum, s-au luat la ceartă, iar ea a sunat atunci la 112, ca să-i dea o lecție. Se pare că semnalul s-a întrerupt după 20 de secunde, iar ulterior, când polițiștii au sunat înapoi, femeia nu a mai răspuns și a închis telefonul. Cuplul a fost identificat când se afla aproape de București, în jurul orelor 19.00 - 20.00.


Alertă declanșată în mai multe judeţe
Tânăra a provocat o amplă operațiune după ce a sunat la 112, la ora 14.23. Apelul său a durat doar 20 de secunde, timp în care a fost auzită spunând ”Lasă-mă să cobor, lasă-mă să cobor!”

Apelul a fost identificat de STS în zona Piatra-Olt - Balș. 200 de polițiști s-au mobilizat nu doar în Olt, ci și în alte județe precum Argeș sau Giurgiu, pentru a identifica mașina în care femeia ar fi sechestrată.

Sute de automobile au fost oprite și verificate inclusiv în portbagaj în cele aproape 7 ore de alertă.

Sursa: observator.tv

 

Update

Potrivit celor mai noi informații, se pare că este vorba despre o fată din Capitală, ci nu din județul Olt. Apelul la 112 ar fi fost efectuat chiar de către ea. Fata ar fi spus că a fost sechestrată și că se află într-o mașină, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. Oamenii  legii fac verificări pentru identificarea apelantei. Se pare că ar fi fost răpită de un bărbat din zona București-Ilfov.

„Facem apel la cetățeni să acorde sprijin polițiștilor aflați în teren”, este mesajul transmis de oamenii legii.
 


 

O sesizare la 112 anunța, astăzi, că o femeie din Olt ar fi fost răpită. În aceste momente, polițiștii o caută, fiind filtre pe drumul dintre Slatina și Pitești.

Este căutată inclusiv pe teritoriul județului Argeș.

Revenim.