UPDATE: Ucis cu o singură lovitură de cuțit! 

UPDATE:

O singura lovitura de cutit i-a cauzat moartea. Rezultatul necropsiei arata clar ca barbatul de la Priboieni a fost ucis. Anchetatorii au stabilit că acesta a fost injunghiat de alta persoana, el neputand sa-si cauzeze singur rana, adanca de aproximativ 10 cm.

Lama cutitului i-a străpuns argeseanului aorta şi plămânul drept. Astfel, in urma datelor stranse de anchetatori, dar si a rezultatului necropsiei s-a ajuns la concluzia ca sotia victimei ar fi fost autoarea crimei. Vecinii celor doi soti au declarat ca femeia obisnuia sa-si loveasca barbatul care, imobilizat fiind, nu putea riposta. Cu toate ca femeia si-a sustinut nevinovatia in fata anchetatorilor, in baza probelor care o incriminează, aceasta a fost arestata pentru 30 de zile. 

 

UPDATE

Femeia reținută pentru omor a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE

Noaptea trecută, în urma audierilor, femeia acuzată ca și-a ucis soțul imobilizat la pat a fost reținută pentru 24 de ore pentru omor.

Sotia barbatului care a murit azi la Priboieni se află acum la Parchet. In urma audierilor e posibil ca aceasta sa fie reținută pentru 24 de ore, acuzația fiind aceea de omor.
Incidentul a avut loc în comuna Priboieni din judetul Argeș. Femeia a ieșit din casă țipând și a alertat o vecină careia i-a spus că bărbatul ei s-a omorât cu un cuțit. Vecina nu a crezut-o pe femeie întrucât era într-o stare avansată de ebrietate. S-a convins însă când a intrat în casă, iar apoi a sunat imediat la 112.

Autoritățile au ajuns la fața locului, dar medicii nu am mai putut face nimic pentru bărbat pentru a-l salva. Avea 48 de ani, iar în urmă cu doi ani a suferit un accident vascular cerebral și a rămas parțial paralizat. Avea o pensie de handicap și una de însoțitor pe care o primea soția lui.

Initial s-a crezut ca e vorba despre sinucidere, dar anchetatorii iau in calcul la aceasta ora mai degraba varianta ca femeia si-a ucis sotul imobilizat la pat.