(video) Acuzații grave la adresa unui piteștean: ”Și-a asmuțit câinii pe o biată caprioară”

Polițiștii Secției 2 din Găvana au fost sesizați, în această după amiază, cu privire la faptul că un incident a avut loc în pădurea Trivale. Mai exact, apelantul a susținut că proprietarul unor câini și-ar fi asmuțit patrupedele care ar fi atacat o căprioară, spre amuzamentul stăpânului.

Oamenii legii, împreună cu paznicul de vânătoare, au mers în zonă și au găsit căprioara. Aceasta a fost luată și dusă la cabinetul veterinar. A fost examinat și s-a stabilit că nu prezintă răni, doar un sindrom de epuizare. Va rămâne în grija medicului veterinar.

Se continuă cercetările pentru a se stabili ce s-a întâmplat defapt.


Polițiștii au luat legătura cu stăpânul câinilor, un piteștean, care a susținut că animalele ar fi scăpat din curte, incidentul neavând loc cu rea intenție.

Cu toate acestea, pe Facebook rulează mai multe filmulețe, alături de mesajul:


”Va prezint “smecherii” de Gavana! Asa ceva? Sa iti asmuti cainii pe o biata caprioara doar pentru ca ti se pare funny? Pe bune? In ce secol suntem, oameni buni? In ce tara traim? 

Oamenii din imagini, cu “functii inalte”, nu sunt la prima abatere. Cum puteti vedea din inregistrari, dupa ce cainii au ranit-o, stapanii potailor au mutat-o de la locul “crimei”. Nici in cazul unui om ranit, dar nici in cazul unui animal, nu este permis sa fie mutat pentru ca accentuezi leziunile. 

Imediat dupa ce au atins-o am sunat la 112, in timp ce mama vorbea cu dispecerul, eu filmam pentru a avea probe...dar omul cu ochelari, care muta caprioara imi spunea:” De ce filmezi?”. Dar inainte sa o mute, tovarasul lui (cel gras, cu tricou galben) a strigat:”STAI BA! NE FILMEAZA AIA!”. Deja mi-am dat seama ca bunul simt lipseste. M-am enervat si nu am mai tinut cont ca trebuie sa fiu diplomata. 


Politia si-a facut aparitia imediat, dar ”smecherii” au intrat in casa si au ascuns cainii. Am ajutat echipajul de politie sa imobilizeze caprioara ca sa poata sa fie dusa la veterinar. Padurarul ne-a dat acordul sa o ducem noi. 


Un prim lucru, ce ma deranjeaza, este faptul ca nu isi tin potaile legate, nu au garduri la “vila” si pe langa asta mai detin si alti caini de lupta (nu stim daca sunt declarati). Un al doilea lucru: FAC ABUZ DE FUNCTIE! Doar pentru ca (unul dintre ei, cel cu ochelari) este contabilul lui Nu-Stiu-Cine-Mare-Anonim-Din-Judet, asta nu inseamna ca isi poate lasa javrele libere. Din cauza lor, locuitorii cartierului Gavana nu pot intra in padurea Trivale Lot 29 pentru ca sunt incaierati de caini.


DORESC SA SE IA MASURILE LEGALE! Nu cred ca sunt singura care doreste acest lucru! 
SHARE IT! Daca esti de acord cu mine da un SHARE ca sa ii facem “VEDETE”, poate atunci isi vor permite sa isi faca un gard si sa isi tina cainii conform legii!”.