(video) ACUM! Primul solist al trupei AC/DC a ajuns la Pitești! Declarații în premieră

Dave Evans-primul solist al celebrei trupe AC/DC este prezent acum la conferința de presă prilejuită de Festivalul Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, ce va avea loc între 10 și 12 august în comuna Corbi.
Conferința este organizată la Bibliotheque Pub din Pitești, acolo unde sunt invitați și Virgil Baciu-primarul comunei Corbi, Daniel Ignat-coorganizator al festivalului și solistul trupei The Rock-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa și Mihai Capet-coorganizator al Festivalului Stonebird.

STONEBIRD FESTIVAL este un eveniment de excepție ce va avea loc pe dealurile de deasupra satului Corbii de Piatră. Participanții se vor bucura de aer curat, iarbă bogată, peisaje unice, oameni simpli, tradiții, istorie, bucate românești. Dar și unele dintre cele mai bune trupe rock din țară și din lume.
STONEBIRD FESTIVAL este la prima ediție, vedetele evenimentului fiind Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, şi bateristul american Mike Terrana. Alături de aceștia, pe scena din Corbi vor urca și trupele Zob, Partizan, Bucium sau Lupii&Alex Calancea și The Rock, cea mai bună trupă tribut AC/DC din Europa.

Festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, parcare, zonă de food % drink, zone de relaxare pentru peste 1500 de persoane. Participanții pot veni cu cortul sau se pot caza la localnici (agroturism), unde vor fi serviți cu bucate naturale 100%, chiar din ograda lor.