(video) ACUM: Mașină răsturnată! Doi șoferi de taxi ...

Update


Potrivit primelor cercetări, un șofer de 59 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Mioveni spre Câmpulung, nu s-ar fi asigurat la punerea în mișcare de pe loc, acroșând o altă mașină care se deplasa în aceeași direcție de mers. La volanul celui de-al doilea autoturism se afla un alt bărbat de 59 de ani, din Mioveni, care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

„Pentru fluidizarea traficului și efectuarea cât mai rapidă a cercetării, traficul a fost deviat prin Mioveni, timp de 20 de minute.
Cercetarile au fost desfasurate de politistii Formatiunii Rutiere Mioveni”, au transmis polițiștii argeșeni.

 

Accident rutier, în această dimineață, pe DN73, în localitatea Clucereasa. Două mașini de taxi s-au ciocnit, iar în urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat. Din fericire, nu au fost persoane rănite, dar șoferii au suferit atacuri de panică. Cei doi au primit îngrjiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de intervenție pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor și un echipaj SMURD pentru acordarea îngrijirilor medicale.