VIDEO! ACUM! ȘEFA DNA LA CURTEA DE APEL PITEȘTI

În aceste momente, șefa DNA, Laura Codruța Kovesi a ajuns la Curtea de Apel Pitești, acolo unde cei doi judecători se vor pronunța asupra cererii lui Răzvan Savaliuc de amendare a acesteia. Vă reamintim că pe 15 noiembrie, Curtea de Apel Pitești a respins cererea de recuzare formulată de Răzvan Savaliuc în procesul Kovesi-Antena 3, în termenul din 9 noiembrie, prin care șefa DNA, Laura Codruța Koveși, urma să fie amendată cu suma de 1000 de lei pe motiv motivând că Laura Codruța Koveși nu aduce la dosar nicio nouă probă.

Instanța a anunțat totodată că a rămas în pronunțare în privința cererii referitoare la stabilirea etapei în care se află procesul.

Laura Codruţa Kovesi a dat în judecată Antena 3 în iunie 2014. Şefa DNA reclamă că în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” din 19 iunie ar fi fost acuzată că a muşamalizat ancheta în dosarul în care era u implicaţi Mircea Băsescu, fratele preşedintelui de la acea vreme, şi interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.
În octombrie anul trecut, prin sentinţă a Tribunalului Bucureşti, Antena 3 şi jurnaliştii Mihai Gâdea, Răzvan Savaliuc, Bianca Nae şi Mugur Ciuvică au fost condamnaţi a 250.000 de lei, daune morale.
Laura Codruţa Kovesi solicitase daune de un milion de lei. În plângerea formulată, aceasta susţinea că în emisiune au fost prezentate fapte şi făcute afirmaţii mincinoase care i-au creat un grav prejudiciu de imagine şi au adus atingere demnităţii sale.