(video)Tânărul care șantaja minore cu poze indecente, trimis în judecată!

UPDATE 10 IULIE:

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosarul penal înregistrat sub aspectul infracțiunii de șantaj. Reamintim că, în perioada februarie – iunie, un tânăr din Rociu ar fi șantajat două fete minore cu poze indecente.
Fetele au vârsta de 15 ani.
Băiatul, în vârstă de 19 ani, a fost prins în flagrant de oamenii legii, iar acum dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru a fi trimis în judecată.

UPDATE 15 Iunie

Tânărul care a șantajat minore cu fotografii indecente va rămâne în arest prevenitv timp de 30 de zile.

UPDATE ORA 21:50

Bărbatul depistat în flagrant a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

UPDATE ORA 19:30

Fratele minorei a declarat că tânărul de 19 ani a șantajat mai multe fete de-a lungul timpului. Și-au dat seama că ceva se întâmplă atunci când el și părinții săi au observat că dispar bani din casă.

De asemenea, fratele victimei face apel la toți părinții să discute deschis cu fetele lor, deoarece acest tip de șantaj se întâmplă frecvent la toate liceele din Pitești: „Îi rog pe toți părinții să discute cu fetele din Brătianu, Economic, Zinca și din toate liceele din Pitești în legătură cu acest caz. Se poate ajunge mult mai rău, dintr-o chestie banală să se omoare copilul respectiv (...) Te gândești că naivitatea asta poate duce la mult mai multe chestii. O trimite afară la produs sau altceva! Nu vreau să scape!”, a declarat fratele victimei.

UPDATE ORA 19:00

Se  pare că tânărul obișnuia să șantajeze fete de liceu, cu asta ocupându-și timpul. Din informațiile obținute până la această oră, acesta acționa în mai multe licee. Făcea rost de fotografii cu fete dezbrăcate și în cazul în care minorele nu se lăsau șantajate, bărbatul posta diverse mesaje pe grupuri de WhatsApp ale liceenilor, încercând să le denigreze și să le jignească pe fete.

Minora de 15 ani care a furat bunuri din casa părinților pentru a-i da bani tânărului era șantajată încă din luna ianuarie.

Cu puțin timp în urmă, un tânăr de 19 de ani, din Rociu, a fost prins în flagrant de către polițiști, la KFC Pitești. Se pare că omul șantaja o minoră cu poze compromitătoare. Fata, în vârstă de 15 ani, a trimis fotografii indecente fostului prieten, iar bărbatul de 19 de ani care a intrat în posesia pozelor, a obligat-o să îi dea bani pentru a nu face publice imaginile.
Potrivit anchetatorilor fata a început să fure din casă pentru a scăpa de individ, până acum furând bunuri de aproximativ 3000 lei. După ce și-a dat seama că au dispărut bunurile, mama fetei a sesizat poliția, organizându-se astfel flagrantul.
Bărbatul va fi condus la audieri.
Revenim.