(VIDEO) A ars casa patronului de la Genicom!

UPDATE ora 19.55  - Potrivit celor mai noi informaţii, casa care a fost cuprinsă de un devastator incendiu aparţine unui om de afaceri. Este vorba despre Mihail Marian, patronul firmei Genicom (foto GALERIE), care a venit şi el la faţa locului.

În casa cuprinsă de flăcări erau 4 persoane - o femeie şi trei copii, care s-au autoevacuat. Nimeni nu a fost rănit.

Încă în stare de şoc după sperietura zdravănă pe care a tras-o, vecina sa, o bătrână, povesteşte clipele de groază prin care a trecut când a văzut flăcările. Femeia se afla în casă cu unul din băieţii ei, care bolnav fiind, a trebuit să îl ajute şi pe acesta să iasă. Acestora le-a fost teamă că flăcările uriaşe ce se zăreau la vecinul său puteau oricând să le cuprindă şi lor casa.

Mai multe detalii sunt oferite de către reprezentanţii ISU Argeş, care au transmis:

La locul intervenției s-au deplasat 4 echipaje cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj cu o autospecială de intervenție de la înălțime, un echipaj SMURD și 2 echipaje de primă intervenție și comandă de la Detașamentele de pompieri Pitești și Bradu, plus ofițeri și subofițeri aflați în timpul liber. Incendiul se manifesta la mansarda și s-a propagat la acoperiș, a existat posibilitatea să se extindă la fațada unui bloc din apropiere.

În acest moment incendiul este localizat și se lucrează la lichidarea. Momentan, nu se știe cauza care a dus la izbucnirea flăcărilor.

 

Incendiu la o casa din zona centrală a Piteştiului, situată pe strada Cuza Vodă, între blocurile din zona Craiovei. În aceste momente, intervin trei echipaje cu trei autospeciale cu apă și spumă și un echipaj  cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Pentru ca pompierii să poată acţiona, strada Cuza Vodă este în aceste momente blocată.