(video) Accident mortal între Slatina și Pitești! Un tir și două mașini implicate

Cozi de mașini pe mai mulţi kilometri, pe DN 65, pe sensul de mers către Pitești, în urma unui accident grav petrecut în localitatea Negreni, județul Olt. Un tir și două autoturisme au fost implicate, rezultând trei victime, dintre care una a decedat.
Autotrenul, încărcat cu hârtie, a fost găsit pe câmp, răsturnat, iar în una dintre mașinii se afla o victima încarcerată. Vorbim de unu dintre șoferii autoturismelor, în vârstă de 54 de ani, declarat decedat de echipajul medical.

”In jurul orelor 16.00 un accident rutier s-a produs pe DN 65- E 574 pe raza localitatii Negreni, sensul de mers catre Pitesti, fiind implicate doua autoturisme si un autotren.
 O victima este incarcerata intr-un autoturism si autotrenul este rasturnat in afara partii carosabile. 
In acest moment traficul nu este blocat, colegii mei fiind la fata locului pentru a stabili modalitatea de producere a evenimentului.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

 

În misiune au plecat pompierii Stației Scornicești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

Celelalte două persoane rănite (pasagerul aflat în același autoturism cu victima încarcerată și șoferul celuilalt autoturism)  au fost transportate la UPU Slatina, conștiente, cu diverse traumatisme.