(video) Accident în Pitești! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei

Update 16 septembrie

La primele ore ale diminetii, autoturismul implicat a fost identificat pe raza municipiului Pitesti. 
In timpul activitatilor de cautare, in dupa-amiaza acestei zile, la sediul Politiei Municipiului Pitesti s-a prezentat un cetatean italian de 36 de ani, cu rezidenta pe raza localitatii Maracineni.
Cel in cauza a fost testat cu aparatul etilotest si cu cel pentru detectarea consumului de substante psihoactive, rezultatul fiind negativ in ambele situatii.
Barbatul va fi cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

 

Accident în zona centrală a Piteștiului, în apropiere de ITM. Din primele informații, șoferul unui BMW nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a lovit în plin un autoturism SKODA. După impact, șoferul vinovat a părăsit locul accidentului, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Numărul de la mașina pe care o conducea s-a desprins și a rămas la fața locului.

Astfel, proprietarul fugar a putut fi identificat. Polițiștii încearcă să dea de urmele acestuia. Pe lângă pagubele materiale, există și o victima, soția șoferului cu SKODA, pasageră pe locul din dreapta. La fața locului a ajuns o ambulanță de la SAJ care îi acordă îngrijiri medicale.

Revenim.