(video) Accident grav pe A1! Mașini făcute praf - Șofer prins între fiare!

Seara trecută, drumul unui cuplu din Râmnicu Vâlcea s-a oprit la kilometrul 56 al Autostrăzii București - Pitești.
Cei doi tineri se îndreptau către capitală, la meciul României cu Armenia.
Pe raza județului Dâmbovița, mașina celor doi s-a izbit violent de un alt autoturism.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE: Intervenție de urgență pe A1!  KRIS FLOR singura firmă din Argeș capabilă să…

În urma impactului, şoferul vâlcean, în vârstă de 24 de ani, a rămas captiv în maşină şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare. 
Și soția acestuia a avut nevoie de intervenția medicilor, femeia intrând în panică când și-a văzut soțul prins între fiare.

VIDEO surprins de unul dintre șoferi!

Din primele verificări, se pare că accidentul s-ar fi produs după ce unul dintre pneurile automobilului în care se aflau cei doi soţi ar fi explodat.
În schimb, tânăra din Vâlcea susține că  “Eu ţin minte că ne-a tăiat calea un alt şofer? Soţul a pus frâne...exact aşa s-a produs impactul, noi am luat-o spre pădure, el spre parapet, automat el ne-a tăiat calea, a vrut să se bage în depăşire. Să nu fi explodat cauciucul în momentul în care a vrut să pună frâna.”

În celălalt autovehicul se afla un bărbat de 50 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la un spital din Bucureşti.

Şoferul de 24 de ani şi soţia lui au fost transportaţi cu ambulantele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Tânărul este în stare mai gravă şi a rămas internat. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.â

Cauza exactă a accidentului va fi stabilită însă în urma unei anchete, care presupune şi o expertiza tehnică a autoturismelor.

Sursa foto/video: Info Trafic Pitesti
Sursa: stirileprotv.ro