(video)Bulgari răniți în accident. O dubă s-a izbit de un autocar cu turiști

Grav accident rutier petrecut în această dimineață pe drumul național șapte între Pitești și Râmnicu Vâlcea. O dubă plină cu bulgari ai intrat într-un autocar cu turiști care mergeau în excursie. Șapte oameni din dubă și unul din autocar au ajuns la spital. Traficul a fost complet blocat mai bine de o oră din cauza accidentului.

Accidentul a avut loc în localitatea Morărești, pe drumul dintre Pitești și Râmnicu Vâlcea. Această dubiță era plină cu cetățeni bulgari care mergeau din Germania catre casa. Din cauza străzii ude după o ploaie torențiala, șoferul a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens unde a intrat intr-un autocar plin cu turiști care mergeau in excursie.

La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanțe, poliția, pompierii și descarcerarea. Toți ocupanții dubei, șase adulți și un copil au fost răniți; din autocar o singură femeie a acuzat dureri. Asadar opt persoane au ajuns la spital cu ambulantele, șapte la spitalul județean din Pitesti, una la Pediatrie.


 

CITEȘTE ȘI ... (Video) Emanuel Soare: “Obligativitatea purtării măștii este măsura care ne-a salvat județul “

Din cauza acestui accident traficul a fost complet blocat aproape două ore și s-au format coloane pe kilometri întregi în ambele sensuri, atât către Pitești cat și spre Râmnicu Vâlcea. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.