(VIDEO) Șoferul din accidentul de la Mărăcineni a MURIT! | Sursa Ta

 

Pompierii se deplasează la un accident rutier în care o camionetă de marfă a intrat intr-un gard de beton pe DN 73, Argeșelul. 

Din primele infoemații ar fi vorba despre o singură victimă.

Intervin la fața locului pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ

Revenim cu informații.

 

Update, 24 august, ora 08:45

 

În urma impactului sunt două victime, șoferul și pasagera acesteia. 

Echipajul SAJ a preluat șoferul, care este inconștient, iar pasagera va fi extrasă de pompieri, întrucât leziunile nu îi permit să coboare pe cont propriu.

La locul incidentului a ajuns și echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

 

 

Update, 24 august, ora 09:10

 

Bărbatul este în stop cardio-respirator și i se fac manevre de resuscitare.

La caz face deplasarea și echipajul SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești. Acesta va prelua femeia care este conștientă și cu multiple leziuni.

 

 

Update, 24 august, ora: 09:35


Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din orașul Potcoava, județul Olt, care conducea o autoutilitară, pe DN 73, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului, au rezultat două victime:
- conducătorul auto - inconștient-căruia i s-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul;
- pasagera - o femeie de 45 de ani, din Potcoava, jud. Olt, preluată conștientă de către echipajele medicale. 

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.