(VIDEO) Accident grav în Argeș! O persoană a murit și trei sunt rănite, printre care și un copil de 2 ani!

Update, 15 august, ora 20:00

Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că o tânără de 19 ani, din Rătești, care conducea un autoturism pe DJ 702G, fără a deține permis de conducere, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulentar pe DJ 702J, de un bărbat de 62 de ani, din Găești, județul Dâmbovița, intrând în coliziune cu partea stânga față a autoturismului condus de acesta.

Ca urmare a coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil, rezultând decesul conducătorului auto, (bărbatul de 62 de ani, din Găești), rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism (femeie de 58 de ani, din Găești, județul Dâmbovița), precum și rănirea ușoară a tinerei de 19 ani care conducea primul autoturism și a unei minore de 2 ani, pasageră spate în același autoturism.

Femeia preluată de către SAJ și bărbatul decedat au fost descarcerați dintre fiarele contorsionate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Toate persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Sursa: ISU 

Update, 15 august, ora 19:00

Din ultimele informații aflăm că în urma accidentului din comuna Rătești au rezultat patru victime.

Din păcate un bărbat a decedat, o femeie a fost preluată de serviciul de ambulantă județean si un copil de doi ani cu escoriatii frontale împreună cu mama acestuia au fost transportați la spital de către un echipaj Smurd de prim ajutor calificat.


În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier produs între două autoturisme în comuna argeșeană Rătești.

Din primele informații aflăm că este posibil ca în urma accidentului să fie trei victime, posibil persoane încarcerate. 

La fața locului Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, plus un echipaj SAJ.


Revenim cu informații.