(video) Accident cu trei mașini la Curtea de Argeș!

UPDATE:

Un tânăr de 25 de ani din Curtea de Arges, care conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie, pe fondul nepastratii distantei in mers, a intrat in coliziune cu autoturusmul din fata sa, condus de femeie de 33 de ani, din Curtea de Arges, care a fost proiectat in autoturismul din fata sa, taxi, condus de barbat de 31 de ani din Curtea de Arges.
In urma evenimentului a rezultat ranirea usoara a pasagerei de pe bancheta spate a autoturismului taxi, tanara de 19 ani din Corbeni, care a fost transportata la o unitate medicala, fiind diagnoaticata cu traumatism cranio-cerebral si traumatism picior drept.

Trei autoturisme s-au ciocnit pe strada 1 Decembrie, din Curtea de Argeș. Trei persoane au solicitat ajutor medical, dar din fericire nimeni nu a suferit răni grave. O singură victimă a fost transportată la spital.

La fața locului au fost solicitate mai multe echipaje medicale (SMURD și o ambulanță SAJ). De asemenea, politistii Biroului Rutier Curtea de Arges au efectuat cercetări la locul accidentului, pentru degajarea cat mai rapida a partii carosabile.

Printre autoturismele implicate se află și un taxi în care se aflau trei clienți, două femei și un copil. Evenimentul rutier s-a petrecut din cauza nepăstrării distanței în mers.