(video) La un pas de un dezastru pe A1! Imaginile accidentului cu 10 mașini implicate

UPDATE, ora 09:00

Traficul a fost reluat.

----------------------------------------------------------------

 

Nu mai puțin de 10 autoturisme sunt implicate în carambolul de pe autostrada A1, aproape de intrarea în Pitești, la kilometrul 110, pe sensul de mers din Capitală către Pitești.

O mașină a derapat, șoferul acesteia fiind luat prin surprindere de poleiul de pe stradă. În zona respectivă nu s-a dat cu material antiderapant, iar efectul se vede: 10 mașini lovite care au deraiat între cele două glisierele pe sensul de mers către Pitești.


Din cauza acestui carambol traficul este complet blocat în acest moment. Sunt 6 victime din care 4 au fost preluate de ambulante de la locul evenimentului.

”6 victime, dintre acestea din urmă 4 au ajuns la spital cu leziuni ușoare. Celelalte doua victime au refuzat transportul la spital. La fata locului, militarii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.
Nu au fost persoane încarcerate.”, spun salvatorii.


Poliția autostrăzii este la fața locului pentru fluidizarea traficului având în vedere că la această oră autostrada este foarte aglomerată.

 

”Traficul este deviat prin Pitești, la km 106.
Reamintim tuturor conducătorilor auto recomandarea de a adapta permanent viteza la condițiile de drum, în special în condiții de temperaturi scăzute, precum și faptul ca autoturismul trebuie să fie dotat cu anvelope de iarna când se rulează pe partea carosabilă acoperita cu zăpadă, gheață sau polei.”