(video) A traversat neregulamentar, a vrut să fugă de polițiști, dar s-a ales cu o amendă!

A traversat strada în fugă, în loc nepermis, și fără să se asigure, dar când a dat ochii cu polițiștii care au încercat să-l oprească, bărbatul a urcat în clădirea Institutului de Proiectări, din zona centrală a Piteștiului.

CITEȘTE ȘI ... Accident în masivul Piatra Craiului - Tânără posibil decedată

Oamenii legii au intrat dupa el, încercând să-l oprească să urce în lift. După ce a fost legitimat, pe numele pietonului a fost întocmit un proces verbal. Nemulțumit de atitudinea polițiștilor, bărbatul a făcut rost de imaginile de pe camerele de supraveghere pe care le-a postat pe Facebook alături de următorul mesaj:

”Romania, Pitesti, 14.09.2018. Ma duc sa imi cumpar ceva de rontaiala de la un magazin vis-s vis de Institutul de Proiectare Arges. La intoarcere, traversez strada, printre masini, nu ca ar fi normal, dar graba te impinge, din alergarea usoara urc treptele cladirii in doi pasi si intru in incinta. In timp ce urcam aud dintr-o masina de politie o voce: Alo! Domnul, domnul! Bineinteles ca nu am acordat atentie, si imi continui drumul. La nici 3 secunde dupa ce intru aud in spatele meu pe cineva alergand si cand colo ce sa vezi, Agentul sef adjunct Mateescu, hop ma si insfaca de mana, ca si cum ar fi prins Most wanted-ul Americii. Bai fratilor, fara sa ma legitimeze, fara sa imi spuna ce se intampla, ma trage si ma trage si ma impinge si ma feresc si eu, de ziceai ca ma trage la taiat. Ii spun ca sunt camere de supraveghere si cu un sictir iesit din comun, ma tot brusca.
Intre timp apare si colegul de echipaj, si ma apuca si el de cealalta mana de ma duc taras spre iesire, moment in care le dau si Cartea de Identitate, la solicitarea celui de al doilea agent. Mi se incheie un PV de contraventie, insa la momentul in care am solicitat sa treaca la mentiuni modul in care acest ins, m-a agresat acesta a facut o scurta referire cum ca nu as fi de acord cu modul in care m-au legitimat.
Nu mai spun ca nu a fost respectata nicio lege privind orpirea, identificarea si santionarea contravenientului la regimul circulatiei. Voi va dati seama unde am ajuns? lipsa de respect, pai "politistul" asta nici macar nu cred ca stie de unde isi ia bani la sfarsitul lunii. Pentru toate aceste fapte am depus deja o plangere la Inspectorul Sef al IPJ Arges si urmeaza o plangere la Parchet. Poate asa mentalitatea asta de militian al acestui exemplar va suferi ceva modificari.
In rest numai de bine!
P.S.
Colegii de la Quarz se uitau si nu le veneau a crede ce se intampla.
Oricum sunt martori la incident.”

Nemulțumirea pietonului va fi analizata de superiorii polițiștilor cu privie la modul de actiune a acestora. Pentru faptul că nu a traversat, pietonul va trebui să plătească o amendă în valoarea 290 de lei.

Sursa video Facebook