(VIDEO) A rămas sub cerul liber! Vecinii se tem că omul vrea să dea foc satului

Apel de urgentă noaptea trecută în localitatea Merișani. Disperați, câțiva localnici au sunat la 112 și au anunțat ca arde o casa, iar incendiul s-ar putea propaga și la locuințele lor.  Pompierii au ajuns repede și au localizat incendiul, reușind astfel evitarea unui dezastru de proporții. Oamenii spun însă ca proprietarul vrea să dea foc satului.


Bărbatul de 65 de ani locuia singur in casa din Merișani, asta după ce mama lui a murit in urma cu câțiva ani. Acolo s-a întors dupa ce a stat in pușcărie pentru ca si-a ucis tatăl. De atunci nu si-a mai făcut o familie. Localnicii spun ca toate astea și singuratatea l-au înrăit și chiar și pe ei i-a amenințat ca va da foc satului.

CITEȘTE ȘI ... Și-a satisfăcut poftele sexuale cu o fetiță de 11 ani! Caz revoltător! (video)

Pompierii au mai intervenit în urmă cu două săptămâni la aceeași locuință. Atunci a ars doar o anexă. Acum, deși drumul este anevoios, au ajuns repede acolo cu două autospeciale și au izolat incendiul, iar apoi l-au stins, evitând pericolul propagării focului la casele învecinate. Casa a ars integral. Proprietarul spune că a adormit și de la sobă a luat foc totul, nicidecum nu a fost o acțiune intenționată, așa cum sugerează vecinii.

CITEȘTE ȘI ... Criminalul de la Călinești vrea o pedeapsă mai mică. A povestit cum și-a omorât soția


Vecinii se tem de bărbatul care, cred ei, e piroman. Spun că vor face o solicitare autorităților să îl ia în grijă, sa îl ducă la vreun centru. Deocamdată el va fi nevoit să stea în ultima anexă care i-a rămas în curte, o cameră de câțiva metri pătrați în care se află o masă, un pat și o sobă.