(video) A pierdut la ruleta și s-a sinucis! Avea doar 24 de ani

Gest incalificabil al unui tânăr din judetul Argeș, localitatea Dârmănești. Potrivit rudelor acestuia, bărbatul a pierdut la ruletă o sumă de bani și din această cauză ar fi intrat cu mașina într-un parapet. De necrezut e ca de câteva zile tânărul le-ar fi spus mai multor prieteni ce vrea sa facă, dar se pare că nimeni nu l-a luat in seama.

Toată lumea ajunsa aseara la locul tragediei era îngrozită de cum a ajuns mașina în urma impactului violent cu parapetul din beton. Accidentul a avut loc pe drumul care leagă uzina Dacia de șoseaua Pitești - Brașov. E o sosea de viteză, cu doua benzi pe sens, ce i-a permis tânărului de 24 de ani, care conducea un bolid puternic, să meargă cu 200 de kilometri la oră, după cum cred martorii.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și o ambulanță. Medicii au încercat să îl mențină pe tânăr în viață, însă acesta a murit imediat. Tânărul lucra la Secția Caroserie a uzinei Dacia de la Mioveni și era un împătimit al jocurilor de noroc. Apropiații spun că împrumutase 7000 de lei ca să joace la ruletă, bani pe care i-a pierdut. Tatăl și fratele lui au ajuns într-o jumătate de oră la locul accidentului.

În timp ce trupul soferului a fost scos din ambulanta și băgat în mașina de la medicina legală, fratele acestuia si-a strigat durerea. In zadar. Nimic nu il va mai aduce inapoi pe tanarul care a murit la doar 24 de ani.
Din cauza accidentului traficul a fost complet blocat câteva ore.

În urma impactului violent, piesele mașinii s-au împrăștiat pe mai bine de 100 de metri; motorul și cutia de viteze au ajuns la zeci de metri de caroserie. Tot uleiul și combustibilul s-a scurs pe stradă. Autoritățile au ridicat autoturismul care ajuns cu morman de fiare.