(video) A început a 7-a ediție a Festivalului de teatru pentru copii

Festivalul se va desfășura în mai multe zone din județul nostru. Pentru creatorii acestui frumos spectacol, lansarea în Argeș reprezintă o ediție specială.
În data de 8 octombrie, la secția Teatrului Așchiuță din Pitești va avea loc premiera spectacolului "O altă capră cu trei iezi". Prețul unui bilet este de 10 lei.


Luni, 9 octombrie, Teatrul Dorian din Giurgiu va juca în sala mare a teatrului un spectacolul Apolodor. Este un spectacol oferit gratuit pentru copiii din centrele de plasament din Argeș.

Miercuri, 11 octombrie, la Casa de Cultură Teodor Ionescu din Topoloveni vor fi două reprezentații ale Secției Așchiuță, "O altă capră cu trei iezi". Tot miercuri, la Casa de Cultură Tudor Mușatescu din Câmpulung, teatrul Toma Caragiu din Pooiești va susține la spectacolul D-ale lui Păcală. Același spectacol va fi prezentat și la Teatrul Al Davila.

Joi, la Topoloveni și Mioveni, teatrul Toni Bulandra va juca Amintiri din Copilărie.

Vineri, la Topoloveni vor fi două spectacole ale teatrului Stela Popescu din București, Dl.Goe. Tot vineri va fi jucată la Domnești piesa Legenda lacului învârstită. Acesta piesă va fi jucată și sâmbătă la Pitești.
La încheierea festivalului se va juca piesa Ursul păcălit de vulpe.