(video) Mână criminală - 6 mașini distruse în incendiu! Vizat: un om de afaceri

UPDATE, ora 09:50

Există și un prim suspect. Se pare că cele două mașini ale barbatului care are o firmă de construcții în Belgia ar fi fost incendiate chiar de către unul dintre angajații săi, care se pare că nu și-ar fi primit salariu.

”În cursul dimineții, în municipiul Curtea de Argeș, a avut loc un incendiu care a afectat mai multe autoturisme parcate, două dintre acestea aparținând aceluiași proprietar. 
Conform primelor concluzii ale ISU, cauza preliminară ar fi folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
În cauză se desfășoară cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.”
, susțin anchetatorii.

UPDATE, ora 07:50

Vizat în acest caz a fost decât un singur proprietar, care avea mașinile parcate într-o parte și în alta a parcării. Cele două vehicule au fost incendiate intenționat, iar flăcările s-au extins și la celelalte autoturisme.


Bărbatul vizat este un om de afaceri din Curtea de Argeș. Acesta are o firmă de construcții în Belgia.

Printre păgubiți se află și fostul șef al finanțelor locale.

Un apel la 112 a venit în jurul orei 04:00, în această dimineață, anunțând că  pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiu Curtea de Argeș, ard mai multe autoturisme. Incidentul s-a petrecut în vecinătatea blocului ANL

La fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. La momentul respectiv, pompierii au descoperit patru mașini în flăcări, existând riscul ca focul să se propage și la alte două.

 

La această oră, conform datelor oferite de ISU Argeș, au ars complet trei autoturisme, o mașină a fost afectată în proporție de 20%, iar alte două vehicule au fost afectate de căldura degajată în urma incendiului. Salvatorii vorbesc despre cazul unui piroman, focul fiind pus intenționat.

Sursa foto/video ISU Arges