(video) A fost inaugurat noul Centru Multifuncțional din Dâmbovicioara

În comuna Dâmbovicioara, a fost inaugurat recent noul Centru Multifuncțional, un obiectiv foarte important pentru comunitate, care va găzdui un dispenar uman, o farmacie, un cabinet veterinar, un laborator, un punct de lucru al Salvamont Argeș, precum și birourile administrative ale primăriei. Pentru realizarea acestei investiții, Consiliul Județean Argeș a avut o contribuție financiară importantă - aproape 50 la sută din valoarea totală a proiectului a fost asigurată din bugetul județean.


De asemenea, în comuna Dâmbovicioara, autoritățile locale au investit în infrastructura școlară. Astfel, în acest moment, toate școlile din localitate au grupurie sanitare în interior. Totodată, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, comuna Dâmbovicioara a accesat o finanțare considerabilă pentru reabiltarea și modernizarea drumurilor de interes local.


Anul trecut, datorită demersurilor parlamentarilor de Argeș și conducerii Consiliului Județean Argeș, comuna Dâmbovicioara a primit statut de staţiune turistică de interes național. Acest lucru presupune imense oportunităţi de dezvoltare pentru localitate, prin implementarea de proiecte cu finanțare europeană, dar și prin fonduri de la bugetul de stat în cadrul programelor guvernamentale.