(video) 6 mașini avariate - 2 adulți și un copil, la spital!

După ce un minor a traversat strada neregulamentar și a ajuns la Spitalul de Pediatrie, alte două accident au avut loc în Pitești, într-un interval foarte scurt de timp.


 

Primul a avut loc în centrul orașului, în zona pasajului Magnolia, în apropiere de stația de taxiuri, acolo unde două mașini s-au ciocnit. În urma impactului, un bărbat de 32 de ani s-a ales cu traumatism cranio-cerebral minor și mai multe contuzii. Victima a fost transportată la spital pentru o evaluare amănunțită. Celelalte trei persoane implicate în accident au fost evaluate de către echipajele medicale ajunse la fața locului, dar au refuzat transportul la spital.


Un alt eveniment rutier a avut loc la coborâre din cartierul Craiovei,  în intersecția din zona bisericii, acolo unde s-au ciocnit un Logan și un BMW. Pe lângă pagubele materiale, se pare că o persoană, șoferița Loganului, este rănită. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și dusă la spital pentru îngrijiri de specialitate.

La cele trei evenimente, au intervenit atât pompierii, cât și echipaje de la SMURD și SAJ, dar și polițiștii. Au fost întocmite dosare penale. Cercetările continuă.