(video) 4 viitori polițiști răniți în accident la Drăganu. O depășire periculoasă...

UPDATE, ora 21:25

Tinerii răniți în accidentul de la Drăganu au ajuns la spital cu răni la cap și la fața.

Din primele date oferite de ISU Argeș, un tânăr de 21 de ani are fractură deschisă la mâna dreaptă, un alt băiat de 23 de ani prezintă traumatism cranio-facial, probleme ale maxilarului, suspiciune de fractură la piciorul stâng și diverse răni la mâna stângă.
Una dintre studente, în vârstă de 21 de ani, a fost preluată de un echipaj SAJ cu răni ușoare. Cea de-a doua fată, de 22 de ani, este rănită la cap și la față, având nasul spart.

 

Un accident rutier a avut loc, în urma cu puțin timp,  pe DN7, drumul care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea. Patru tineri, studenți la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre victime, in stare grava, fiind scoasă din mașina cu ajutorul angajaților de la ISU și localnicilor. 

Potrivit anchetatorilor, accidentul rutier a avut loc în localitatea argeșeană Drăganu. Un autoturism condus de un barbat de 51 de ani, din Bucuresti, care se deplasa pe sensul de mers Pitesti-Rm.Valcea, s-ar angajat într-o depăsire fără să se asigure. A lovit o mașină condusă de un tanar de 21 de ani, din Salaj, aflată și aceasta în depășire. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism, un Audi în care se aflau patru tineri, două fete și doi băieți, a ajuns într-un cap de pod.
 

La fața locului au fost solicitate imediat mai multe echipaje medicale, dar și autospeciale de la ISU, una dintre acestea fiind dotată cu modul de descarcerare. Toți cei patru tineri sunt transportați către Spitalul de Urgență Pitesti.


Traficul se desfășoară alternativ. 

”Politistii Serviciului Rutier Arges desfasoara verificari pentru stabilirea tuturor împrejurărilor in care evenimentul s-a produs, in cauza fiind intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.”, susțin polițiștii.