CUTREMUR PENAL! PONTA- nou dosar la DNA!

Victor Ponta- citat într-un nou dosar penal! Este al doilea dosar în care fostul premier este citat.

UPDATE: Victor Ponta a fost pus sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, de către procurorii DNA Ploieşti

Potrivit unui comunicat de presă al DNA, Victor Ponta este urmărit penal într-un nou dosar pentru folosire a influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și complicitate la infracțiunea de spălare de bani.
Procurorii spun că Ponta și-a folosit autoritatea pentru confirmarea propunerii unui om de afaceri drept candidat într-un colegiu în care exista certitudinea că acesta va câștiga.

Fapta vizează o sumă de bani încasată de Victor Ponta în folosul PSD. În dosar este vehiculat numele fostului premier britanic Tony Blair. Banii ar fi venit de la o persoană care acceptat să dea o sumă de bani pentru organizarea acestei întâlniri.

Fostul premier al României, Victor Ponta, a fost citat în această dimineață la DNA Ploiești, într-un nou dosar în care are calitatea de suspect. Acesta este suspectat de folosirea influenței pe care o avea ca lider politic. Este al doilea dosar în care fostul premier este suspectat de corupție, după Rovinari-Turceni, dosar aflat în faza de judecată.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! Accident în Argeș- un tir implicat