Victor-Cătălin Turturică: Așteptăm pe 27 septembrie 2020 votul de încredere pentru următorii 4 ani!

„Ziua în care autoritățile locale se aleg pentru următorii 4 ani se apropie! 27 septembrie 2020 este ziua votului! Dacă până acum am avut și încă mai avem discuții despre viitorul comunității noastre, a sosit momentul să ne organizăm și să ne mobilizăm astfel încât votul să fie dat de cât mai mulți oameni pentru a fi o selecție corectă și democratică. Fiecare dintre noi, candidații, facem parte dintr-o structură politică și ne dorim să avem victorie. Eu, Cătălin-Victor Turturică, sunt primar al PSD și la aceste alegeri candidez pentru funcția publică de primar PSD alături de candidații PSD pentru Consiliul Local al comunei Bălilești. În speranța că eu împreună cu echipa mea am fost pe placul alegătorilor, așteptăm pe 27 septembrie 2020 votul de încredere pentru următorii 4 ani!”, este mesajul transmis de către primarul comunei Bălileşti, Victor-Cătălin Turturică. 


În 2016, acesta a câştigat primul mandat de primar. Are o vastă experienţă în administraţia locală, fiind secretarul Primăriei Bălileşti, şi este de profesie jurist. De când a fost învestit pe funcţia de primar, a pornit motoarele dezvoltării locale, cu proiecte vitale, menite să răspundă solicitărilor cetăţenilor. Iunie 2016 a fost momentul de debut al celor mai importante investiţii, iar după 4 ani se poate constata că nu au fost promisiuni în van. S-a reuşit realizarea unor noi reţele de utilităţi, întregul sistem de iluminat public va fi iluminat, s-a îmbogăţit parcul auto cu noi microbuze pentru transportul elevilor, s-a construit prima grădiniţă cu program prelungit, s-a început construcţia unui nou dispensar comunal, iar cel din Poieniţa a fost extins şi modernizat, plus multe altele. În vederea dezvoltării zonei se va merge pe un amplu proiect de agroturism, dar şi pe reabilitarea unui monument de grad A din zestrea comunei, Ansamblul „Mareș Băjescu” și Biserica „Adomirea Maicii Domnului” din Băjești, ce vor fi prinse în circuitul turistic naţional.
Candidatul PSD, Victor Turturică consideră că toate aceste „fapte” sunt dovezi că respectă ceea ce promite, ceea ce poate fi un argument solid pentru a primi încă un mandat.