Viața bate filmul. Lovit și urcat cu forța în masină. 3 agresori, arestați | Sursa Ta

Uneori, viața bate filmul. Este și cazul unui tânăr de 31 de ani care a cerut ajutorul polițiștilor argeșeni după ce fusese lovit și luat pe sus cu forța.

CITEȘTE ȘI ... Vrei să devii jandarm? Încep înscrierile pentru concursurile de admitere

Povestea începe în Brasov, unde tânărul de 31 de ani urma să se întâlnească cu două persoane. Ce nu știa el este că patru indivizi, cu vârste cuprinse între 26 și 33 de ani, toți din București, veniseră după el în Brașov. L-au prins, bătut și i-au furat un lanț de aur, două telefoane mobile și 3.500 de lei. După l-au urcat cu forța în mașina sa, cu destinația București.
Au ales să meargă prin Argeș, iar în comuna Mușătești, victima a reușit să imobilizeze pe unul dintre cei patru. Ceilalți trei au luat-o la fugă. Tânărul de 31 de ani a sunat la 112, în ajutorul său intervenind polițiștii din cadrul Poliției Muncipiului Curtea de Argeș.

CITEȘTE ȘI ... El era carantinat, dar se plimba cu mașina...și cu permisul suspendat!

Fugarii au fost prinși într-un mijloc de transport în comun, în comuna Merișani. Aveau asupra lor telefoanele mobile furate.

CITEȘTE ȘI  ... A plătit pentru o consolă de jocuri, dar a primit fix...nimic!


Indivizii au ajuns la secția de poliție, unde s-a deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată și lipsire de libertate. Bucureștenii au ajuns în arest pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi  prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 

----------------------------------------------------------------

 

UPDATE, 16 mai:

Cei patru bărbați reținuți au fost prezentați în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul a trei dintre ei, cu vârstele de 26, 29 și 30 de ani.