VI-FI | Produse și servicii de înaltă calitate

CINE SUNTEM ȘI CE FACEM!


Tâmplărie din PVC (Veka, Deceuninck) sau aluminiu (Schüco, Reynaers, Alumil), tâmplărie din sticlă securizată, rulouri, obloane, glafuri și plase contra insectelor - pe toate le puteți găsi la Vi-Fi, companie care, în cei peste 20 de ani de activitate, a dovedit că este un producător și un partener de încredere.
Fabricile noastre se întind pe mai bine de 2.000 mp, în conformitate cu ultimele standarde europene.
Experiența colectivului și aparatura performantă pe care o deținem ne permit să realizăm lucrări de mare complexitate ce sunt capabile să satisfacă orice cerință arhitecturală.
Principala misiune este aceea de a oferi produse şi servicii de înaltă calitate, ce se remarcă prin fiabilitate și stil.


ÎN PORTOFOLIUL NOSTRU SE REGĂSESC SISTEME MODERNE PRECUM:

 

- PERGOLE BIOCLIMATICE


- SISTEME GLISANTE MINIMALISTE


- SISTEME PEREȚI CORTINĂ


- UȘI ARMONICE


- UȘI REZIDENȚIALE PANELATE

 

 

GAMĂ PREMIUM, PENTRU CLIENȚI PREMIUM!

Ușa de intrare nu este doar un element de care ai nevoie, este elementul care te definește. Este elementul care îț i definește personalitatea, dragostea și grija pentru casa ta. Ușile rezidențiale panelate din aluminiu sunt gama noastră premium și se adresează clienților care pun pe primul loc siguranța locuinței lor, dar nu neglijează nici aspectul estetic.
Aceste uși sunt realizate din materiale de înaltă calitate și excelează în materie de up-grade-uri tehnice care permit acționarea lor prin folosirea amprentei, keyless sau cu cod de acces. Sunt masive și rezistente, gradul de securitate RC2 conferind un plus de securitate. Vopsirea electrostatică este utilizată pentru a crea un strat de vopsea mai dur și mult mai rezistent decât cel obținut prin vopsire convențională.
Ușile se realizează pe comandă și pot fi proiectate astfel încât fiecare client să se bucure de o lucrare unică și cu personalitate.


LUCRĂRI DE REFERINȚĂ:

-Gara Pitești (parțial)
-Aviatiei Tower by Rădăcini
-City Point Aviației
- MAIA Susești - București
- MAIA Teilor
-Complex rezidențial Catali Găvana
-VSC Residence
-Hala VSC
-Farmaciile EVA
-Bloc EVA
-Sediul Eltra Logis
-nenumarate complexuri rezidențiale

 

TRENDUL MOMENTULUI – PERGOLELE BIOCLIMATICE

-Pergolele au o durabilitate ridicată;
-Inovațiile încorporate oferă soluții ideale de umbrire pe întreaga durată a zilei;
-Sunt elegante, minimaliste sau tradiționale, fără puncte de fixare vizibile;
-Lamelele rotative reglabile - 0-135° grade – asigură condiții optime pentru umbrire și protecție împotriva fenomenelor meteo nefavorabile;
-Suportă până la 300Kg/m2 de zăpadă sau 2.0 m înălțime a zăpezii;
-Beneficiază de un sistem special de drenare a apei;
-Ideale pentru umbrire în spații rezidențiale luxoase, hoteluri, terase, spatii comerciale, restaurante și zone de terasă.
-Acționarea se poate face și prin telecomanda, senzori, aplicații smartphone
-Caracteristici suplimentare: umbrire orizontală cu lamele rotative, iluminare LED, sisteme glisante de sticlă, încălzitoare, dispozitive audio.

 


INVITAȚIE ÎN SHOWROOM!

Pentru a vă ajuta să alegeți ferestrele și ușile potrivite proiectului dumneavoastră am construit un showroom spațios, întins pe 250 de mp. Consultanții noștri vă așteaptă să alegeți cele mai performante produse ce pot fi adaptate conform cerințelor de dimensiune, culoare și funcționalitate.
Showroomul este disponibil și în varianta online 3D virtual pe site-ul nostru: https://vi-fi.ro/showroom

 

DATE DE CONTACT:

Strada Fratii Turnavitu 7 (ieșirea spre Slatina)
https://vi-fi.ro/
office@vi-fi.ro
0728 274 005
Facebook:ViFiRomania
Instagram:vi_fi_romania