Vezi povestea argeșeanului dispărut în Marea Britanie

Un tânăr din Curtea de Argeș, Lazar Edmond Adrian, în vârstă de 28 de ani, plecase în urmă cu un an și ceva în Marea Britanie la muncă, unde lucra undeva în apropriearea Essex-ului, la pus gazoane și pavaje, cu o echipă de țigani irlandezi.

Ultima dată când, pe la începutul lunii august, acesta se plângea că îi este destul de greu, dar totuși era mulțumit că are unde să muncească. El a povestit că mai lucraseră timp de două zile împreună cu el și alți doi români, însă aceștia au renunțat, neputând să reziste condițiilor grele de muncă.

De atunci, acesta nu a mai dat niciun semn de viață, părinții lui încercând pe toate căile să ia legătura cu el, și apelând, în ultima instanță, la ajutorul presei și a mediului online pentru a-și găsi fiul.

Astăzi, George Lazăr, fratele tânărului dispărut, a transmis pe contul personal de facebook că au reuțit să-l găsescă pe Edy și le mulțumește tuturor pentru implicare. De asemenea, acesta își cere scuze pentru haosul creat și se declară foarte încântat să vadă că mobilizarea online a dus la un final fericit.