INCREDIBIL! VIDEO -  Vezi ce bolizi de lux s-au ridicat de la traficanții din Câmpulung!

UPDATE: CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ A POLIȚIȘTILOR! În urma percheziţiilor de azi dimineață, de la Câmpulung, au fost ridicate în vederea cercetărilor 25 de autoturisme,o motocicletă, aproximativ 500 de grame de bijuterii din aur,82.000 de euro,19.100 de lei, 18 ceasuri şi 114 volane auto. De asemenea poliţiştii au ridicat un pistol de calibru 9 mm. şi 6 cartuşe, deţinut ilegal.

În urma descinderilor din această dimineață, din Câmpulung și zonele limitrofe, au fost ridicate și duse la audieri 45 de persoane, pentru trafic de carne vie. Se pare că aceștia au traficat, de-a lungul a opt ani, peste 80 de persoane. Surse judiciare acreditează ideea că, printre persoanele audiate, se află inclusiv clienţi care au beneficiat de serviciile prostituatelor.

In aceste momente poliţia ridică din locaţiile proxeneţilor mai mulţi bolizi de lux, printre care un Mercedes G Classe AMG, ce valorează aproximativ 200.000 euro, un SUV Toyota Land Cruiser, un Mercedes CLS şi un S Classe. Maşinile sunt duse in curtea fostei Jandarmerii din Câmpulung.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE! ÎN CÂMPULUNG! VIDEO! PROXENEȚI RIDICAȚI DE MASCAȚI!