Veștile bune continuă în Argeș! 50 000 de măști vor ajunge, luni, la Spitalul Județean!

Veștile bune se țin lanț în Argeș! 

50 000 de măști chirurgicale vor ajunge, luni, la Spitalul Județean de Urgență Pitești. De asemenea, la unitatea medicală din Pitești vor ajunge și alte materiale de protecție. Totul după ce, ieri, Fundația GAUDIUM a dotat aceluiasi spital, pe langa alte materiale sanitare, un tunel dezinfectant. 

CITEȘTE ȘI ... Ce știu despre tine Instagram si Facebook - noi măsuri anuntațe


50.000 de măşti chirurgicale, 5000 de combinezoane, dar și dezinfectanţi pentru suprafeţe vor ajunge, în cursul zilei de luni, la Spitalul Județean de Urgență Pitești(SJUP).

"Da, luni, vor ajunge la SJU Pitești materialele de protecție. Acestea au ajuns deja în România, în Capitală", declară Adriana Molfea, managerul SJU Pitești. 


Materialele sanitare au ajuns în România, cu o cursă TAROM, în urma unei achiziții realizată din China de către UNIFARM SA

CITEȘTE ȘI ... Angajatorii vor putea amâna plata CAS și CAM pentru trei luni, dar și utilitățile, au stabilit

Aeronava Tarom, care a aterizat aseară pe aeroportul Otopeni, este primul zbor comercial de acest tip (full cargo). Venind dintr-o zonă galbenă privind răspândirea COVID-19, echipajul format din 7 persoane va intra în perioada de izolare obligatorie și, ulterior, va putea să fie planificat pentru zborurile următoare. Sunt așteptate și alte transporturi conținând achiziții realizate de Compania Națională Unifarm SA, care vor fi comunicate pe măsură ce se vor concretiza.