VESTE BUNĂ DE LA HOLCIM! Lansează o nouă generație de ciment - Structo® Plus cu Duraditiv

Unul dintre cei mai importanți producători de ciment din România, Holcim, lansează o nouă generație de ciment: Structo® Plus cu Duraditiv. Acesta este un component care îmbunătățește proprietățile betoanelor și totodată asigură durabilitatea produsului final.


Structo® Plus cu Duraditiv este singurut ciment aditivat din România, creat de către specialiștii Holcim împreună cu experții Centrului de Cercetare și Dezvoltare LafargeHolcim Lyon. Acest produs reprezintă o inovație care aduce constructorilor și beneficiarilor materiale de calitate comparabilă cu cele utilizate pe marile șantiere: „Dezvoltăm permanent noi soluții dedicate, iar Structo® Plus este produsul inovator prin care transferăm beneficiile acestor soluții către clienții noștri – arhitecți, constructori si beneficiarii finali ai construcțiilor. Structo® Plus cu Duraditiv este un produs unic, care permite realizarea de proiecte cu un standard ridicat de durabilitate și calitate într-un timp mai scurt și cu costuri mai mici. Pentru ca România să construiască mai bine”, a declarat Sofiane Benmaghnia, Director General al Holcim România.

Testele realizate în condiții extreme după folosirea Structo® Plus cu Duraditiv, au arătat o performanță deosebită a betoanelor: 50% mai puține fisuri, 25% rezistență inițială mai mare, 20% durabilitate crescută,15% timp mai scurt de decofrare.

Noul Structo® Plus cu Duraditiv poate fi folosit pentru o gamă largă de rețete de beton, de la C8/10 până la C30/37, respectiv B150 – B450. Cimentul este disponibil în saci de 40 și 20kg și poate fi folosit în toate aplicațiile care țin de construcția unei case: fundație, structură, grinzi, planșee, pereți interiori și exteriori, precum și pentru elemente de zidărie, pavare sau placare.

Începând cu luna aprilie, Structo® Plus va fi disponibil la nivel naţional.