Veste bună! Taxele şi impozitele pot fi plătite în RATE

Veste bun pentru românii care dețin carduri de credit la diverse bănci.
Aceștia vor putea plăti în rate, fără dobândă, taxele şi impozitele locale. Până în prezent, doar Credit Europe Bank are o campanie destinată special plăţii în două tranşe a taxelor şi impozitelor, inclusiv a facturii la utilităţi.
Credit Europe oferă posibilitatea clienţilor care deţin cardul de credit CardAvantaj să achite, până pe 31 martie, impozitele în două rate, fără dobândă. În cadrul aceleiaşi campanii intră şi plata facturilor de utilităţi la apă, gaz şi electricitate. Singura condiţie este ca tranzacţia să fie minimum 100 de lei. Campania este valabilă la tranzacţiile comerciale efectuate prin CardAvantaj direct la la ghişeele administraţiilor financiare sau la cele ale furnizorilor de utilităţi prin POS-urile instalate, fie online pe site-urile acestora.

CITEȘTE ȘI ... ATENȚIE ȘOFERI! Probleme la plata rovinietei prin SMS


Şi clienţii ING Bank pot plăti în rate taxele şi impozitele, oferind posibilitatea plății în trei rate pentru orice tranzacţie peste 500 de lei, în afara reţelei de comercianţi ING parteneri.
Reamintim că, toţi cei care îşi achită integral impozitul anual pe clădiri şi maşini înainte de 31 martie 2017, beneficiază de o reducere de 10%.