VESTE BUNĂ PENTRU ȘOFERI! Rovinieta și peajul pot fi achitate online

Începând cu 3 mai, rovinieta, tariful de utilizare și peajul, tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă vor putea fi achitate online, cu ajutorul cardului.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pune la dispoziția cetățenilor portalul www.erovinieta.ro, prin intermediul căruia se pot verifica valabilitatea rovinietei, a achitării peajului şi a numărului de treceri efectuate prin secţiunea staţiei de taxare de la Feteşti pe benzile marcate e-tarif şi gestionarea unei flote de vehicule. De asemenea, portalul permite achitarea sau verificarea facilă a rovinietei şi peajului.

Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta sau peajul pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacţionare sau alte costuri asociate tranzacţiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR. Astfel, costul total al rovinietei sau al peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este doar cel reglementat de legislaţia în vigoare.

Sursa: Mediafax.ro