Veste bună de la Lidl! De la 1 martie ...

Lidl își continuă expansiunea, investind masiv în resurse umane. Retailerul german are planuri mari, astfel, începând cu 1 martie un vânzător Lidl încadrat cu salariul minim va realiza venituri medii lunare garantate de 3.061 de lei brut, în vreme ce un comisionar aflat în aceeași situație va câștiga 3.301 lei brut, potrivit Bugetul.ro.


Conform politicii de salarizare în trepte a companiei, același vânzător va ajunge în al treilea an la un venit brut de 3.542 lei, în vreme ce un comisionar va câștiga 3.792 lei brut.

Astfel, venitul minim pentru ambele categorii profesionale crește în mod garantat în primii trei ani cu aproximativ 15%, după ce în ultimii doi ani, Lidl a dublat venitul minim brut în companie.
Veniturilor în bani și tichete valorice li se adaugă și alte beneficii printre care asigurare privată de sănătate, zile de concediu ce cresc progresiv și oportunități de dezvoltarea profesională.
Începând cu acest an, toți angajații Lidl vor avea asigurare de viață, pe lângă asigurarea medicală privată de până acum. Membrii familiei angajaților pot beneficia, de asemenea, de oferte la o gamă largă de servicii medicale.

Mai mult decât atât, din 2018, toți angajații retailerului vor primi tichete de masă, acest beneficiu fiind disponibil până acum doar pentru lucrătorii comerciali și comisionarii din depozite.