Veronica. Medii de 9,50 la „Zinca Golescu”, scrie deja primul său roman. Vrea să facă parte din viitoarea generație de ingineri ai României!

BURSA EDUCATIO! EI MERITĂ UN VIITOR AICI! CONTRIBUIE LA STUDIILE UNUI COPIL EXCEPȚIONAL AL ARGEȘULUI

 

Veronica are 16 ani și te captivează din primul minut.  Un vocabular complex pe care nu ezită să îl folosească însă cu precizie inginerească. Picioarele bine înfipte în pământ, obiective clar stabilite, entuziasm controlat. E departe de casă. Stă în chirie. Pe măsură ce vorbești cu ea, face să pară că supraviețuirea într-un oraș străin, obținerea unei medii de 9,52 la „Zinca Golescu” și scrierea primului său roman sunt printre cele mai naturale lucruri din viața unui adolescent de 16 ani. 
Da, scrie deja primul ei roman. Și-a ales ca muză generația 2200 pe care o proiectează în ficțiune ca fiind mult mai eficientă. Puternic tehnologizată. Mai puțin umană.  
Vera, cum îi spun prietenii, este în clasa a XI-a la profilul mate-info al Colegiului „Zinca Golescu”. Țintește către Facultatea de Mecanică și Tehnologie, specializarea IEI. Îi place enorm ideea de a lucra ca inginer. Ii plac utilajele, mașinile. Au fascinat-o dintotdeauna. Latura de fantezie o păstrează doar pentru serile în care scrie la roman sau se refugiază în lectură. Enumeră cititul, de altfel, pe primul loc al pasiunilor.

Un copil cu o personalitate complexă, o elevă eminentă, o tânără care va îmbogăți, fără doar și poate, vitrina profesională a ingineriei românești.  

 

 

Pentru a-și urma visurile, pentru a încuraja educația unei tinere de excepție și dorința ei de a construi în România,  Verei i s-a alăturat ca partener de drum Fundația „Lumină în Suflet”. ONG-ul argeșean a ales să asigure patronajul educațional pentru 15 tineri cu rezultate foarte bune la învățătură, acordându-le, cu adevărat din suflet, burse lunare de studiu. În acest fel, povara pusă pe umerii acestor copii care muncesc din greu să performeze se mai ușurează. În acest fel, încrederea lor în societatea și în comunitatea în care cresc și se instruiesc sporește. În acest fel, ei sunt azi modele de bună practică pentru o generație întreagă. 
Fundația „Lumină în Suflet” a dat startul cu 15 tineri. Alți colegi de-ai Verei, cu medii la fel de impresionante, cu ambiții, talente și perspective uriașe au nevoie de parteneri pe drumul către valorificarea acestor medii de 9,00-10,00 în studii și în profesii care să întoarcă binele dinspre ei către comunitate. Viitori medici pediatri, viitori constructori, viitoare cadre militare, viitori artiști aduc soarele în cataloagele liceelor și ale colegiilor în care se perfecționează. Ei merită un viitor AICI!

CITEȘTE ȘI ... ELENA. Medie de 9.57, pregătiri pentru Medicină: „Vreau să fiu un doctor bun, pe care oamenii să îl iubească!”


Vă invităm să vă alăturați lor în drumul anevoios pe care au ales să-l parcurgă studiind. Vă invităm să deveniți parte, sprijin și parteneri într-o campanie dedicată lor. Doar așa le putem construi un viitor AICI!

 


Donațiile pentru Bursa EDUCATIO se fac astfel:
Donații online pe site-ul www.fundatia-luminainsuflet.ro
Donații direct în contul RO85 BRDE 030S V988 4407 0300 deschis la BRD – GSG Pitești 
Firmele pot direcționa 20% din impozitul pe profit în baza unui contract de sponsorizare.

Date contact FUNDAȚIA „LUMINĂ ÎN SUFLET”:
Pitești, Calea Craiovei, nr. 92, bl. V1, et. D2, jud. Argeș
Tel/Fax: 0248/211911; Mobil: 0755.154.492
E-mail: fundatialuminainsuflet@yahoo.com
Web: www.fundatia-luminainsuflet.ro

 

Ne puteți urmări și pe Facebook